Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد -کارشناس مسئول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پیش از این حداکثر ضرایب سود برای شرکت‌های پخش ۱۰ درصد بود که در طرح شفاف سازی از طریق درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا، این ضرایب اصلاح شده است.

گرفتن سود بیشتر از سوی بازرسان تحت نظارت و کنترل صورت می‌گیرد، ضرایب سود برای همه شرکت‌های پخش خراسان رضوی اعلام شده و بازرسان به دقت این موضوع را رصد کرده و تحت نظارت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

صادرات غیرنفتی خراسان رضوی به بیش از یک میلیارد دلار می‌رسد



 عباس اخوان گفت: در اجرای طرح ملی قیمت‌گذاری کالا از مبداء تولید تاکنون ۲۵ گروه از کالا‌های مصرفی موظف به درج قیمت شده اند که آخرین گروه طی مرحله چهارم طرح از ۲۳ بهمن ماه قیمت‌گذاری شد که کالا‌هایی از قبیل انواع کیک و کلوچه، بیسکویت، چیپس، پفک و موارد مشابه را شامل می‌شود.

به گفته او با توجه به مکاتبات انجام شده از طریق انجمن‌های کشوری با سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، دستورالعمل قبلی ضرایب سود و هزینه‌های شرکت‌های پخش که پیش از این در سه گروه کالایی اختصاص یافته بود اکنون به پنج گروه کالایی اختصاص یافته است.

 گروه اول شامل مواد پروتئینی، ادویه، آجیل و خشکبار، چای، قهوه و زعفران، گروه دوم شامل انواع روغن خوراکی، حبوبات، قند و شکر، انواع پودر کیک و آرد، محصولات لبنی، پودر لباسشویی و ظرفشویی، تخم مرغ و کنسرو گوشتی، گروه سوم شامل انواع محصولات بهداشتی و آرایشی، سلولزی، نان بسته بندی، کنسروجات و شوینده ها، گروه چهارم شامل انواع آبمیوه و نوشیدنی، انواع بیسکویت و تنقلات، انوع میوه و سبزی و صیفی جات بسته بندی، انواع غذا‌های آماده و نیمه آماده و گروه پنجم شامل آب معدنی و نمک بسته بندی است.

 حداکثر ضرایب سود و هزینه‌های پخش برای گروه اول ۱۰ درصد، برای گروه دوم ۱۱ درصد، برای گروه سوم ۱۲ درصد، برای گروه چهارم ۱۳ درصد و برای گروه پنجم ۱۴ درصد است.

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن شرکتهای پخش کالا خراسان رضوی برای گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۳گروه علوم تجربی در خراسان رضوی
  • کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در حال برگزاری است
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی